YU MAN RACE EVENTS VERPLAATST NAAR 2022

Tot onze grote spijt moeten we jullie mededelen dat de YU MAN RACE events vanwege de verlenging van de coronamaatregelen verplaatst worden naar 3 en 4 september 2022. 

Vrijdag 13 augustus heeft het kabinet tijdens de persconferentie laten weten de huidige maatregelen rondom het organiseren van events voor max. 750 personen te verlengen tot 20 september 2021. Met pijn in ons hart moeten wij jullie daarom melden dat vanwege deze aanhoudende opgelegde coronamaatregelen de YU MAN RACE events, gepland op zaterdag 4 en zondag 5 sept. 2021, niet door kunnen gaan. Voor zowel deelnemers, publiek, leveranciers, partners, vrijwilligers en ons als organisatie is dit natuurlijk wederom een enorm grote teleurstelling. 

We hopen op jullie begrip voor deze moeilijke beslissing. Je ticket blijft geldig voor de editie in 2022. We zien het als onze uitdaging om er in 2022 samen met jullie een nóg groter spektakel van te maken en hopen jullie dan gezond aan de start van de tofste RACE ever te zien.

Iedereen die een startbewijs heeft voor de HALF MARATHON, KIDS OBSTACLE RUN en de OBSTACLE RUN, heeft ook een mail ontvangen met alle informatie over de volgende editie. Hopelijk tot in het weekend van 3 en 4 september 2022! 

 

TEAM YU MAN 

YU MAN RACE EVENTS VERPLAATST NAAR 2022
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×