“Usually you regret the things that you have NOT done”

Een tattoo van de StrongmanRun. WAT?! De Duitse Thomas Baches deed het. Hij liet het logo van de SMR op zijn arm tatoeëren en heeft er geen seconde spijt van gehad.

“Ik vond tattoos altijd stom en eigenlijk vind ik dat nog steeds. Toen ik meedeed aan de StrongmanRun in Nürburgring, liep ik naast een man met een tattoo van de StrongmanRun op zijn been. We raakten in gesprek en hij legde me de voordelen uit van zijn tattoo.” Als enige tijd later de vrouw van Thomas besluit een tattoo te laten zetten, overweegt hij er zelf ook een te nemen. “Ik dacht: ik ben geen kind meer, getrouwd sinds 2006 en er is eigenlijk niets wat me tegen zou moeten houden mijzelf onaantrekkelijker te maken, haha.” Thomas wil absoluut geen ‘standaard’ tattoo. Als diehard StrongmanRunner hoeft hij dan ook niet lang na te denken wat er op zijn arm vereeuwigd moet worden. “Ik dacht terug aan de man die ik tegenkwam bij de StrongmanRun. Mijn besluit stond vast. Het moest een SMR tattoo worden!” In overleg met Thomas heeft de tatoeëerder het design iets aangepast en Thomas is maar wat blij met het resultaat: “It’s awesome!”

“Usually you regret the things that you have NOT done”

De tattoo heeft een grappig karakter, maar staat ook zeker voor meer. “De StrongmanRun was mijn eerste obstaclerun en zal voor mij altijd DE obstacle run blijven. Zoveel deelnemers en publiek, een geweldige sfeer. Met recht één groot feest! Dat is fantastisch!” Wat de run zo bijzonder maakt? “Nat en vies worden is vrij ongewoon tijdens een normale run, evenals klimmen en klauteren. Juist deze verschillen maken het voor mij zo leuk. Plus het feit dat het niet competitief hoeft te zijn. Ik loop het samen met mijn vrienden, het is echt iets dat je met elkaar doet.”

 

De Duitser kijkt uit naar de aankomende editie. “Mijn doel voor 2019? FUN! Lots of fun! Hij wil alle (potentiële) deelnemers bovendien graag wat meegeven: “Je hebt het meeste spijt van de dingen die je niet hebt gedaan. Stay calm and go for it! See you in Hellendoorn!”

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×