Throwdown

Throwdown
4.8KM

LET’S TRAIN TOGETHER
Veel crossfitboxen en sportscholen door het hele land zijn enthousiast over dit concept. de THROWDOWN is voor iedereen, of je nu begint als crossfitter of al gevorderd bent. ALL YU MANS kunnen meedoen aan dit mega, stoere event. We begeleiden je naar 18 april 2020 door o.a. verschillende clinics op locatie aan te bieden. Daarnaast krijg je toegang tot de trainingsapp en staan onze personal trainers klaar voor al je vragen.

Koop tickets
 • 1

  Hang like a monkey

  Moeilijkheidsgraad:

  Een van de All Time Favourites ;-) The Monkeybars!

 • 2

  Quarterpipe

  Moeilijkheidsgraad:

  DE QUARTERPIPE, een van de mooiste maar ook moeilijkste obstakels in het parcours!! Snelheid, kracht en souplesse komen hier samen! Doe jij deze alleen of heb je hulp nodig?

 • 3

  Climbing Water

  Moeilijkheidsgraad:

  420 liter water per minuut dendert hier naar beneden! Trotseer bakken met water terwijl je omhoog klimt tegen de steile wand van de Climbing Water. De muziek knalt door de speakers om je te motiveren! KEEP PUSHING UNTIL YOU REACH THE TOP!

De THROWDOWN is een nieuw spectaculair event waar 2 sporten samenkomen en het maximale van atleten wordt gevraagd. Deelname is voor alle niveaus. Het historische FBK Stadion in Hengelo zal omgetoverd worden in de YU MAN RACE ARENA vol obstakels en workouts. Het belooft een event met veel show en entertainment te worden. Haal het uiterste uit jezelf en kies jouw afstand: 1.6KM, 3.2KM of 4.8KM.

1.6KM – 20 workouts – 6 WOD’S (+- 30 minuten)

3.2KM – 40 workouts – 6 WOD’S (+- 60 minuten)

4.8KM – 60 workouts -6 WOD’S (+- 90 minuten)

Daag jezelf uit tot het maximale. Elke afstand heeft de combinatie van workouts en obstacles. Wil jij goed voorbereid aan de start verschijnen. Train dan samen met je box, sportschool of individueel de volgende oefeningen: boxjumps, kettlebellswing, squads en rowing. En om het nog een beetje spannend te houden, zit er een leuke verrassing in het parcours.

BE THERE 18.04.2020

Wat krijg je:

Startbewijs 4.8KM
Kleedkamer
Garderobe
Sportdrank, water & fruit
Warme douche
Toilet

Koop tickets
Throwdown

Binnenkort vind je hier het vette parcours.

Koop tickets

YU MAN!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×