Throwdown
3.2KM

Op zaterdag 27 juni vindt de eerste editie van de YU MAN RACE THROWDOWN plaats in het FBK Stadion in Hengelo. Een volledig nieuw event waar Obstacles en Workouts gecombineerd worden. Een event dat nog niet eerder in Nederland is georganiseerd. Dit uitdagende NEXT-LEVEL event is voor sportieve mannen en vrouwen die graag Obstacle Runs, Crossfit, BootCamp, Fitness of SurvivalRuns doen. Veel crossfitboxen en sportscholen door het hele land zijn enthousiast over dit concept. Doe jij ook mee?

Deze THROWDOWN is voor iedereen, of je nu begint als crossfitter of al gevorderd bent. Dit event sluit niemand uit, is open for every level and no qualifier! Je kunt namelijk per workout kiezen of je gaat voor zware gewichten met weinig reps of lichte gewichten met veel reps. ALL YU MANS kunnen meedoen aan dit mega, toffe event.

We begeleiden je naar 27 juni 2020 door o.a. verschillende clinics op locatie aan te bieden. De 3.2KM start vanaf 10.30 uur. 

Schrijf je in
Throwdown
 • 1

  Hang like a monkey

  Moeilijkheidsgraad:

  Een van de All Time Favourites ;-) The Monkeybars!

 • 2

  Climbing Water

  Moeilijkheidsgraad:

  420 liter water per minuut dendert hier naar beneden! Trotseer bakken met water terwijl je omhoog klimt tegen de steile wand van de Climbing Water. De muziek knalt door de speakers om je te motiveren! KEEP PUSHING UNTIL YOU REACH THE TOP!

 • 3

  Quarterpipe

  Moeilijkheidsgraad:

  DE QUARTERPIPE, een van de mooiste maar ook moeilijkste obstakels in het parcours!! Snelheid, kracht en souplesse komen hier samen! Doe jij deze alleen of heb je hulp nodig?

Het 3.2KM parcours is voor iedereen die 2 tot 3 keer per week sport. Het 3.2KM parcours heeft 32 obstacles en 18 workouts. De gemiddelde tijd voor dit parcours is ongeveer 60 min. p.p. Daag jezelf uit tot het maximale. Elke afstand heeft de combinatie van workouts en obstacles. Bij iedere workout mag je kiezen tussen lichte gewichten met veel herhalingen of zware gewichten met minder herhalingen. This is YU’RE challenge against the obstacles, workouts and  time!!
 
Wil jij goed voorbereid aan de start verschijnen? Train dan samen met je box, sportschool of individueel de volgende oefeningen: boxjumps, kettlebell swing, rowing en kettlebell squats. En om het nog een beetje spannend te houden, zit er een leuke verrassing in het parcours.
Heb je een eigen CrossFit Box, Bootcamp Club, Sportschool of ben je Personal Trainer en op zoek naar een uitdagend doel voor je leden; vraag dan de online toolkit aan voor promotie binnen jouw box, club of gym via: info@yumanrace.com

BE THERE 27-06-2020

Wat krijg je:

Startbewijs 3.2KM
Kleedkamer
Garderobe
Sportdrank, water & fruit
Warme douche
Toilet

Schrijf je in
Throwdown
Voor de 3.2KM loop je maar liefst vier keer de buitenring van het stadion: nummer 1 t/m 11. Daarna overwin je het middenterrein van nummer 12 t/m 16 en sluit je af als HELD over de FINISH in de YU MAN ARENA, met een zeer verdiende medaille! 

 

 

Schrijf je in

YU MAN!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×