PARTNERS

MEET YU MAN RACE, voormalig StrongmanRun. In 2012 vond de eerste editie in Hellendoorn plaats en was één van de grootste obstacle runs van Nederland. Jaarlijks staan er duizenden wedstrijdlopers en recreanten aan de start van deze uitdagende, en inmiddels zeer bekende obstacle run. TIMES ARE CHANGING: NEW PLANS & AMBITIONS! Sinds 2020 gaat de StrongmanRun verder onder de naam: YU MAN RACE! Met niet 2, maar 4 sportevents per jaar dragen wij bij aan de gezondheid van ieder mens.

De obstacle run blijft in Hellendoorn, of je nu kiest voor de 5KM, 10KM, 15KM of 21KM, het is en blijft een prachtig parcours met meer dan 50 obstakels. Met massale aantallen wat betreft toeschouwers, dit is ongekend! In 2022 verwachten wij in het weekend van de YU MAN RACE (27 & 28 augustus 2022) dan ook weer ruim 55.000 toeschouwers. Langs het parcours om te genieten van de prestaties van de runners met spectaculaire en hilarische obstakels.

Met een groot (social)media bereik, de vele deelnemers en het enthousiaste publiek biedt bedrijven en/of merken mooie kansen op exposure en vergroting van de naamsbekendheid. Daarnaast zijn er uitstekende faciliteiten om medewerkers en/of relaties een leuke dag te bezorgen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met je in gesprek om de wensen en behoeften te bespreken. Bel 0548-859806 voor het maken van een afspraak of stuur een mailtje naar: info@yumanrace.com

Wij zijn trots op onze partners:

Overige partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×