Over YU MAN RACE

YU MAN RACE | NEXT-LEVEL SPORTS

Nederland én Europa is een ongekend toffe RACE rijker. “Iedereen” op deze wereld voelt de aantrekkingskracht van minstens 1 van de 4 verschillende type wedstrijden:

  1. OBSTACLE RUN
  2. HALF MARATHON
  3. THROWDOWN
  4. KIDS OBSTACLE RUN

Elke race is immers te volbrengen op verschillende levels en afstanden. Hoogtepunten verschillen van YU MAN tot YU MAN! Maar het verschil is iets wat er niet toe doet. We ademen dezelfde zuurstof! Het enige wat wij allemaal willen is leven én ons uitleven! That’s our YU MAN NATURE.

YU MAN RACE splits niet langer de vrouwen van de mannen. En ook niet de winners van de beginners. Wij geloven in persoonlijke uitdagingen, van het kwalificeren voor het EK of WK én het behalen van de 5, 10 of 15KM. Daar gaan wij alle deelnemers maximaal bij helpen! Van trainingsschema’s, trainingen, tips en adviezen, wij gaan voor 100% support! En met dit alles, wordt onze overtuiging werkelijkheid. Héél Nederland in beweging krijgen, houden en volhouden!

Door onze vette historie durven wij voluit te zeggen: YU MAN RACE is de ‘Moeder der Obstacleruns’! Van 2007 tot 2020 waren wij de ‘Strongest Race of all time’ onder de naam Fisherman’s Friend Strongmanrun in Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Luxemburg, Frankrijk en Zuid Afrika. In voorgaande edities ontvingen we maar liefst 13 nationaliteiten aan de start. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze beschikken over een geweldige dosis doorzettingsvermogen, maar komen tegelijkertijd voor de FUN. Want meedoen is zwaar, maar vooral ontzettend leuk. Eindtijden doen er niet alleen toe. Langzaam of snel… iedereen is trots bij de Finish!

Now,

“FIRE your Energy

AIR your Lungs

WATER your Muscles

EARTH your Brain”

GET READY TO RACE!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×