Obstaclerun
5KM

De 5 mooiste kilometers van je leven in een prachtige omgeving van Hellendoorn. Deze run is FUN, dus ook voor beginners. Voor mannen en vrouwen, want iedereen is gelijk!

Wat je kunt verwachten is de 4 ELEMENTS OF LIFE inclusief 20 FUN obstacles, dit alles op jouw eigen niveau. Obstacles die je kunt verwachten zijn de: Climbing water, Heutink slide, Mouthful of Mud en de Quaterpipe.

Natuurlijk gaan we niet alles verklappen. We dagen je vooral uit om mee te doen aan de leukste obstaclerun van Nederland.

Deze race start om 15.00 uur. Doe jij ook mee?

Schrijf je in
Obstaclerun
 • 1

  Quarterpipe

  Moeilijkheidsgraad:

  DE QUARTERPIPE, een van de mooiste maar ook moeilijkste obstakels in het parcours!! Snelheid, kracht en souplesse komen hier samen! Doe jij deze alleen of heb je hulp nodig?

 • 2

  Water and mud!

  Moeilijkheidsgraad:

  Water en modder! Natuurlijk kun je dat verwachten! Daarnaast hebben we weer uitdagende en unieke obstakels, waaronder meerdere met veel spektakel, hoogte, water en modder. We houden ze nog heel even geheim ;-) maar binnenkort zullen we de mooiste bekendmaken via social media. Houd dus onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten!!

 • 3

  Hang like a monkey

  Moeilijkheidsgraad:

  Een van de All Time Favourites ;-) The Monkeybars!

Doe mee aan de 5KM van de YU MAN RACE OBSTACLERUN. Niet zo zwaar als de 21KM, maar dat hoeft ook niet! De 5KM is een ontzettend leuke run door de bossen en omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Maak kennis met het lopen van een obstaclerun.

Allereerst is het belangrijk jezelf een doel te stellen om naartoe te trainen, hier kunnen wij je bij helpen. Sport twee keer per week en wissel hardlopen af met krachttraining. Dit kan je thuis doen of in de sportschool. Op deze manier bereid je jezelf zo goed mogelijk voor. Om de 5KM te volbrengen hoef je echt geen professional te zijn, want plezier staat voorop! Download onze trainingsapp of de trainingsschema’s via de website en begin alvast met trainen. Wanneer jij ongeveer 4KM kunt hardlopen, dan is deze RACE echt iets voor jou. Mocht je het nou spannend vinden, doe dan samen met een vriend of vriendin mee. Beleef de sfeer en overwin de obstacles.

Mocht je het leuk vinden samen te trainen, geef je dan op voor de YU MAN RACE voorbereidingstrainingen. Onze trainers staan voor je klaar om samen naar jouw ultieme doel te trainen.

Wat krijg je:

STARTBEWIJS 5KM
GRATIS TOEGANG YMR TRAININGS APP
TRAININGSSCHEMA VOOR 50 EN 100 DAGEN
GARDEROBE
YMR EVENT APP
LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
ACTIEFOTO IN APP
SPORTDRANK, WATER EN FRUIT
FINISHER MEDAILLE
KLEEDKAMER EN TOILETTEN
WARME DOUCHE
TIPS EN ADVIEZEN

optioneel:

ORIGINAL YMR FINISHER SHIRT
P-TICKET
MEDAILLE GRAVEREN
YMR TRAININGEN

Schrijf je in
Obstaclerun

Met natuurlijk het unieke parcours, de bosrijke omgeving en de Sallandse Heuvelrug is de YU MAN RACE OBSTACLERUN dé mooiste van Nederland. WITH FUN! We dare you! WINNERS and BEGINNERS, for GOLD or for FUN! EVERYBODY IS A WINNER! Doe mee aan de OBSTACLE RUN als individu of als team. Man, vrouw, jong, oud. Iedereen is gelijk! We willen ieder mens, op elk niveau, een sportieve uitdaging bieden.

Binnenkort maken we hier het parcours bekend. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

 

 

Schrijf je in

YU MAN!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×