Obstaclerun
5KM

De 5 mooiste kilometers van je leven in een prachtige omgeving. Deze run is FUN, dus ook voor beginners. Voor mannen en vrouwen, want iedereen is gelijk! Wat je kunt verwachten is de 4 ELEMENTS OF LIFE inclusief 20 FUN obstacles.

Ga jouw uitdaging aan en schrijf je gelijk in voor de Early Bird. Profiteer van 10,- of 15,- euro korting. De tickets gaan hard, dus wees er snel bij!

Schrijf je in
Obstaclerun
 • 1

  Climbing Water

  Moeilijkheidsgraad:

  420 liter water per minuut dendert hier naar beneden! Trotseer bakken met water terwijl je omhoog klimt tegen de steile wand van de Climbing Water. De muziek knalt door de speakers om je te motiveren! KEEP PUSHING UNTIL YOU REACH THE TOP!

 • 2

  Heutink Slide

  Moeilijkheidsgraad:

  Een glijbaantje oké, maar dit is andere koek!! De grootste glijbaan van het parcours bezorgt je zeker kriebels in je buik! Duizenden mensen langs de lijn zullen je hier aanmoedigen! GO FOR IT!!

 • 3

  Mouthfull of Mud

  Moeilijkheidsgraad:

  Natuurlijk ontbreek deze ook dit jaar niet in het parcours! A Mouthfull of Mud! #GETINTHEMUD

 • 4

  Quarterpipe

  Moeilijkheidsgraad:

  DE QUARTERPIPE, een van de mooiste maar ook moeilijkste obstakels in het parcours!! Snelheid, kracht en souplesse komen hier samen! Doe jij deze alleen of heb je hulp nodig?

 • 5

  Water and mud!

  Moeilijkheidsgraad:

  Water en modder! Natuurlijk kun je dat verwachten! Daarnaast hebben we weer uitdagende en unieke obstakels, waaronder meerdere met veel spektakel, hoogte, water en modder. We houden ze nog heel even geheim ;-) maar binnenkort zullen we de mooiste bekendmaken via social media. Houd dus onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten!!

Wat krijg je:

Startbewijs 5KM
Gratis YMR Eventapp
Kleedkamer
Garderobe
Sportdrank, water & fruit
Live tracking
Gratis actiefoto in YMR app
Finisher medaille
Warme douche
Toilet
Gratis YMR Trainingsapp
Tips en schema's

Schrijf je in
Obstaclerun

Met natuurlijk het unieke parcours, de bosrijke omgeving en de Sallandse Heuvelrug is de YU MAN RACE OBSTACLERUN dé mooiste van Nederland. WITH FUN! We dare you! WINNERS and BEGINNERS, for GOLD or for FUN! EVERYBODY IS A WINNER! Doe mee aan de OBSTACLE RUN als individu of als team. Man, vrouw, jong, oud. Iedereen is gelijk! We willen ieder mens, op elk niveau, een sportieve uitdaging bieden. Schrijf je in!

 

Schrijf je in

YU MAN!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×