Obstaclerun
15KM

De 15 mooiste kilometers van je leven in een prachtige omgeving van Hellendoorn. Deze run is de uitdaging voor de 12KM deelnemers van voorgaande jaren en diegene die een nieuwe uitdaging zoekt.

Ga de strijd aan met de 4 elementen en overwin het mooie parcours en de uitdagende obstacles. Dit alles op jouw eigen niveau. Obstacles die je kunt verwachten zijn de: Climbing water, Eurol Dakar experience, Heutink slide, Hang like a monkey, Mouthful of Mud, Quaterpipe en the Jump.

Natuurlijk gaan we niet alles verklappen. We dagen je vooral uit om mee te doen aan de leukste obstaclerun van Nederland.

Deze race start om 12.10 uur. Doe jij ook mee?

Schrijf je in
Obstaclerun
 • 1

  Climbing Water

  Moeilijkheidsgraad:

  420 liter water per minuut dendert hier naar beneden! Trotseer bakken met water terwijl je omhoog klimt tegen de steile wand van de Climbing Water. De muziek knalt door de speakers om je te motiveren! KEEP PUSHING UNTIL YOU REACH THE TOP!

 • 2

  Eurol Dakar Experience

  Moeilijkheidsgraad:

  De Eurol Dakar Experience in de beruchte diepe zandkuil van Hellendoorn!! Run down and Crawl up! GET IN THE PIT AND PARTY!! ??

 • 3

  Hang like a monkey

  Moeilijkheidsgraad:

  Een van de All Time Favourites ;-) The Monkeybars!

 • 4

  Heutink Slide

  Moeilijkheidsgraad:

  Een glijbaantje oké, maar dit is andere koek!! De grootste glijbaan van het parcours bezorgt je zeker kriebels in je buik! Duizenden mensen langs de lijn zullen je hier aanmoedigen! GO FOR IT!!

 • 5

  Quarterpipe

  Moeilijkheidsgraad:

  DE QUARTERPIPE, een van de mooiste maar ook moeilijkste obstakels in het parcours!! Snelheid, kracht en souplesse komen hier samen! Doe jij deze alleen of heb je hulp nodig?

 • 6

  The Jump

  Moeilijkheidsgraad:

  HOOGTEVREES KENNEN WE NIET! Spring van 4 meter hoog in de Regge! #opfrissen ⬆️GET UP AND JUMP!! ⬇️

Doe mee aan de 15KM van de YU MAN RACE OBSTACLERUN. Is de 10KM te makkelijk voor je? Liep je voorheen de 12KM van de StrongmanRun en zoek je een nieuwe uitdaging? Kies dan voor deze race. Geniet van het parcours en overwin alle 40 obstacles. Ook dit parcours gaat dwars door de bossen en de omgeving van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal. Een race om nooit te vergeten!

Download nu de trainingsapp en ga aan de slag met de trainingsprogramma’s voor 50 of 100 dagen. Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar trainer@yumanrace.com

Wil jij je optimaal voorbereiden, schrijf je dan hier in voor de voorbereidende trainingen.

Wat krijg je:

STARTBEWIJS 15 KM
YMR TRAINER APP
TRAININGSSCHEMA VOOR 50 EN 100 DAGEN
GARDEROBE
YMR EVENT APP
LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
ACTIEFOTO IN APP
SPORTDRANK, WATER EN FRUIT
FINISHER MEDAILLE
KLEEDKAMER EN TOILETTEN
WARME DOUCHE
TIPS EN ADVIEZEN

optioneel:

ORIGINAL YMR FINISHER SHIRT
P-TICKET
MEDAILLE GRAVEREN
YMR TRAININGEN

Schrijf je in
Obstaclerun

Met natuurlijk het unieke parcours, de bosrijke omgeving en de Sallandse Heuvelrug is de YU MAN RACE OBSTACLERUN dé mooiste van Nederland. WITH FUN! We dare you! WINNERS and BEGINNERS, for GOLD or for FUN! EVERYBODY IS A WINNER! Doe mee aan de OBSTACLE RUN als individu of als team. Man, vrouw, jong, oud. Iedereen is gelijk! We willen ieder mens, op elk niveau, een sportieve uitdaging bieden.

Binnenkort maken we hier het parcours bekend. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

 

Schrijf je in

YU MAN!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×