Obstaclerun
10KM

De 10 mooiste kilometers van je leven in een prachtige omgeving van Hellendoorn. Deze run is iets uitdagender dan de 5KM. Een race voor deelnemers die voorgaande jaren aan de 5KM mee hebben gedaan en een nieuwe uitdaging zoeken. Of voor de deelnemers die al eerder de finish van de 7KM hebben gehaald. Wij dagen jullie uit, jezelf uit te dagen.

Ga de strijd aan tegen de 4 elementen en overwin het mooie parcours en de uitdagende obstacles op jouw eigen niveau! Obstacles die je kunt verwachten zijn: Climbing water, Eurol Dakar experience, Heutink slide, Monkeybar, Mouthful of mud, Quaterpipe en the Jump.

Natuurlijk gaan we niet alles verklappen. We dagen je vooral uit om mee te doen aan de leukste obstaclerun van Nederland.

Deze race start om 11.00 uur. Doe jij ook mee?

Schrijf je in
Obstaclerun
 • 1

  Climbing Water

  Moeilijkheidsgraad:

  420 liter water per minuut dendert hier naar beneden! Trotseer bakken met water terwijl je omhoog klimt tegen de steile wand van de Climbing Water. De muziek knalt door de speakers om je te motiveren! KEEP PUSHING UNTIL YOU REACH THE TOP!

 • 2

  The Jump

  Moeilijkheidsgraad:

  HOOGTEVREES KENNEN WE NIET! Spring van 4 meter hoog in de Regge! #opfrissen ⬆️GET UP AND JUMP!! ⬇️

 • 3

  Eurol Dakar Experience

  Moeilijkheidsgraad:

  De Eurol Dakar Experience in de beruchte diepe zandkuil van Hellendoorn!! Run down and Crawl up! GET IN THE PIT AND PARTY!! ??

 • 4

  Heutink Slide

  Moeilijkheidsgraad:

  Een glijbaantje oké, maar dit is andere koek!! De grootste glijbaan van het parcours bezorgt je zeker kriebels in je buik! Duizenden mensen langs de lijn zullen je hier aanmoedigen! GO FOR IT!!

 • 5

  Quarterpipe

  Moeilijkheidsgraad:

  DE QUARTERPIPE, een van de mooiste maar ook moeilijkste obstakels in het parcours!! Snelheid, kracht en souplesse komen hier samen! Doe jij deze alleen of heb je hulp nodig?

Doe mee aan de 10KM van de YU MAN RACE OBSTACLERUN. De 10KM is een toffe run door de bossen en heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Maak kennis met het lopen van een obstaclerun of daag jezelf uit voor een nieuw doel.

Kies jij voor de 10KM, laat ons jou dan helpen te trainen naar je doel. Sport gemiddeld twee keer per week en wissel hardlopen af met krachttraining. Dit kan je thuis doen of in de sportschool. Op deze manier bereid je jezelf zo goed mogelijk voor. Om de 10KM te volbrengen hoef je echt geen professional te zijn, want plezier staat voorop! Download onze trainingsapp of de trainingsschema’s via de website en begin alvast met trainen. Wanneer jij ongeveer 8KM kunt hardlopen, dan is deze RACE echt iets voor jou. Mocht je het nou spannend vinden, doe dan samen met een vriend of vriendin mee. Beleef de sfeer en overwin de obstacles.

Download nu de trainingsapp en ga aan de slag met de trainingsprogramma’s voor 50 of 100 dagen. Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar trainer@yumanrace.com

Wil jij je optimaal voorbereiden, schrijf je dan hier in voor de voorbereidende trainingen.

Wat krijg je:

STARTBEWIJS 10 KM
YMR TRAINER APP
TRAININGSSCHEMA VOOR 50 EN 100 DAGEN
GARDEROBE
YMR EVENT APP
LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
ACTIEFOTO IN APP
SPORTDRANK, WATER EN FRUIT
FINISHER MEDAILLE
KLEEDKAMER EN TOILETTEN
WARME DOUCHE
TIPS EN ADVIEZEN

optioneel:

ORIGINAL YMR FINISHER SHIRT
P-TICKET
MEDAILLE GRAVEREN
YMR TRAININGEN

Schrijf je in
Obstaclerun

Met natuurlijk het unieke parcours, de bosrijke omgeving en de Sallandse Heuvelrug is de YU MAN RACE dé obstaclerun van Nederland. WITH FUN! We dare you! WINNERS and BEGINNERS, for GOLD or for FUN! EVERYBODY IS A WINNER! Doe mee aan de YU MAN RACE OBSTACLE RUN als individu of als team. Man, vrouw, jong, oud. IEDEREEN is gelijk! We willen ieder mens, op elk niveau, een sportieve uitdaging bieden.

Binnenkort maken we hier het parcours bekend. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

 

Schrijf je in

YU MAN!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×