Obstacle run

Heb je al een leuke en sportieve uitdaging voor het nieuwe jaar? Wij dagen jou uit om mee te doen aan de YU MAN RACE OBSTACLE RUN. Dé vernieuwde OBSTACLERUN op 6 september 2020 in Hellendoorn! Deze wil je niet missen!

NIEUW dit jaar zijn natuurlijk de 4 afstanden! Vertrek strijdbaar op de 5KM, 10KM, 15KM of 21KM en overwin het altijd uitdagende parcours! Dit jaar is er een extra element toegevoegd aan het zware en inmiddels zeer bekende parcours, namelijk vuur! Het wordt één groot spektakel. Ja dit lees je goed! Durf jij het aan, samen met duizenden andere obstacle runners dit parcours te overwinnen? Natuurlijk op jouw eigen niveau en de afstand die bij jou past.

Wij helpen je met kleding, schoenen en voedingsadviezen. Daarnaast geven we verschillende trainingen en clinics (op locatie). Alles is gelijk met wat je van ons gewend bent met nóg meer sfeer, beleving en aandacht! Gebruik bijvoorbeeld onze trainingsapp voor o.a. trainingsschema’s of doe mee met jouw collega’s aan de YU MAN Business Race.

Er is veel mogelijk bij de YU MAN RACE. Kies jouw uitdaging, blijf in beweging en geniet van een ontzettend leuke dag. Het parcours gaat dwars door de beroemde bossen, ‘onze’ Regge en door het mulle zand van de Sallandse Heuvelrug. Het is één lange, ruige en vooral leuke hindernisbaan met langs het parcours gezellige herrie van het grote publiek, draaiende dj’s, Foodtrucks, hotspots en een verrassend start/finish terrein!

Schrijf je in
Obstacle run
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×