Schrijf je nu in

OBSTACLE RUN

Op 4 september 2022 gaat de allereerste editie van de spectaculaire YU MAN RACE van start! Dé Next-Level versie van de StrongMan- en StrongSisterRun: de bekende obstacle runs in Hellendoorn. Het verschil? De Strong Sisters met ballen worden niet gescheiden van de Strong Men met baarden. De YU MAN RACE is er voor iedereen, want iedereen heeft YU MAN guts!

De YU MAN RACE is een spectaculaire race voor alle niveaus! Beginners or winners, for gold or for fun, individuals or teams. Je kiest zelf jouw afstand (5, 10, 15 of 21 km) en beleeft de 4 verschillende elementen; MODDER, WATER, LUCHT EN VUUR op maar liefst 4 verschillende terreinen!

Wil jij een moddervette en sportieve uitdaging voor het nieuwe jaar? Wij dagen jou en je vrienden uit om mee te doen aan de YU MAN RACE OBSTACLE RUN. Dé vernieuwde obstacle run op 4 september 2022 in Hellendoorn! Deze wil je niet missen!

OBSTACLE RUN
Erben

Erben

45 jaar

"21 KM rennen over de Sallandse Heuvelrug met 46 hindernissen en van iedere meter genieten! Misschien ben ik te oud voor het Avonturenpark, maar nooit te oud voor de YU MAN RACE!"
 • 1

  Heutink Slide

  Moeilijkheidsgraad:

  .

 • 2

  Bolk Hay Step

  Moeilijkheidsgraad:

  .

 • 3

  Climbing Water

  Moeilijkheidsgraad:

  .

 • 4

  Eurol Dakar Experience

  Moeilijkheidsgraad:

  .

 • 5

  Quarterpipe

  Moeilijkheidsgraad:

  .

 • 6

  Fluffy Foam

  Moeilijkheidsgraad:

  The Fluffy Foam Party! Eén van de leukste obstakels in de run! Gaan jullie voor de "Fun and play with the foam"? Of ga je voor de snelste tijd en sprint je er door heen?

 • 7

  Hang like a monkey

  Moeilijkheidsgraad:

  .

 • 8

  Mouthfull of Mud

  Moeilijkheidsgraad:

  .

Tijdens de YU MAN RACE OBSTACLE RUN loop je dwars door Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en ervaar je de 4 Elements of Life; EARTH, WATER, AIR AND FIRE!

We dagen jou uit om mee te doen aan de spectaculairste obstacle run van Nederland! Kies zelf de afstand die bij jou past:

OBSTACLE RUN 5KM
De 5KM is een echte ‘fun run’ en biedt jou de kans om kennis te maken met de populaire obstacle runs. Deze afstand is erg goed te doen en staat geheel in teken van plezier maken!
Starttijd: 13.30 uur*.

OBSTACLE RUN 10KM
De 10KM variant biedt meer uitdaging en daarom erg geschikt voor deelnemers die al eerder een 5 of 7KM obstacle run hebben gelopen.
Starttijd: 09.30 uur*. 

OBSTACLE RUN 15KM
Zet je graag een stapje extra? Ga dan voor de uitdagende 15KM!
Starttijd: 10.30 uur*.

OBSTACLE RUN 21KM
Dit is de afstand waar het ooit allemaal mee begon: THE ORIGINAL! De maximale afstand voor een obstacle run en geschikt voor mannen en vrouwen. Ga voor het maximale en onthoud: “Pain is temporary, pride is forever!”
Starttijd: 12.30 uur*. Durf jij het aan?

*Starttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

 

Het unieke parcours loopt dwars door de bosrijke omgeving van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dit maakt de YU MAN RACE OBSTACLE RUN dé mooiste van Nederland. Doe mee aan de OBSTACLE RUN als individu of als team en man, vrouw, jong of oud, iedereen is gelijk! Ons doel is om op alle niveaus een sportieve uitdaging te bieden.

Zodra het parcours bekend is, plaatsen we deze hier. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

Wat krijg je:

STARTBEWIJS (5, 10, 15 OF 21KM)
YMR EVENT APP
TRAININGSSCHEMA VOOR 50 EN 100 DAGEN
GARDEROBE (GEBRUIK OP EIGEN RISICO)
YMR TRAINER APP
KLEEDKAMER EN TOILETTEN
LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
WARME DOUCHE
FINISHER MEDAILLE
ACTIEFOTO’S
SPORTDRANK, WATER EN FRUIT
TIPS EN ADVIEZEN

Optioneel:

ORIGINAL YMR FINISHER SHIRT
P-TICKET
MEDAILLE GRAVEREN
3 YMR TRAININGEN IN 2022

GA DE STRIJD AAN ALS COMPETITOR

COMPETITOR
Wil jij tijdens de YU MAN RACE OBSTACLE RUN de strijd aangaan met de top? En je misschien wel kwalificeren voor het NEDERLANDS, EUROPEES of WERELDKAMPIOENSCHAP Obstacle Course Running? Neem dan deel aan dit event als COMPETITOR! Kies bij inschrijving voor een competitor ticket en strijd mee voor een podiumplek!

SPELREGELS
Voor aanvang van de wedstrijd krijgt iedere COMPETITOR een speciaal shirt en drie polsbandjes. Of je nu gaat voor de 5KM, 10KM, 15KM of 21KM, elke afstand heeft een COMPETITOR startgroep. Deze groep van max. 100 strijders start als eerste, dus voor de andere deelnemers starten, zodat zij alle ruimte hebben om het parcours zo snel en goed mogelijk af te nemen. De Race Director en Marshals controleren tijdens de race of alle obstakels juist en volledig uitgevoerd worden. De obstakels moeten bij de eerste poging gehaald worden. Er is geen herkansing. Haal je een obstakel niet? Dan knipt de Marshal een van de drie polsbandje door. Het verliezen van een polsbandje heeft natuurlijk consequenties, namelijk het lopen van een strafronde voor de finish. Raak je drie bandjes kwijt? Dan mag je het parcours wel afmaken, maar strijd je niet meer mee voor een plek op het podium. Kom jij als snelste over de finish en heb jij nog minimaal 1 bandje? Dan ben jij dé WINNAAR van de YU MAN RACE OBSTACLE RUN! Naast een welverdiende podiumplek, krijg jij de felbegeerde beker. En dat is nog niet alles! Eén van onze partners heeft super gave prijzen ter beschikking gesteld voor de winnaars van de OBSTACLE RUN. Wat dat precies is, blijft nog even een verrassing. We kunnen al wel vast verklappen dat het jou gaat helpen in je voorbereiding naar een volgende race!

AGE GROUPS
Alle COMPETITORS worden onderverdeeld in vijf AGE GROUPS en mannen/vrouwen. Jouw leeftijd op de dag van het event bepaalt in welke leeftijdsgroep jij valt. De snelste man en vrouw van iedere AGE GROUP wordt gehuldigd op het podium. 

AGE GROUPS:

 • 14 – 19  jaar
 • 20 – 29  jaar
 • 30 – 39  jaar
 • 40 – 49  jaar
 • 50+ Para

 

YMR TRAINER

Bereid je maximaal voor en maak gebruik van onze eigen YU MAN TRAINER APP! Of je nu gaat voor de THROWDOWN, HALF MARATHON of de OBSTACLE RUN, we hebben verschillende programma’s om je perfect voor te bereiden op jouw RACE!! Ga je voor een betere tijd of de tijd van je leven? Met de YMR TRAINER sta je optimaal voorbereid aan de start.

Voor alle events en afstanden hebben wij trainingsschema’s op maat samengesteld en deze zijn eenvoudig te volgen. Daarnaast staat onze professionele en gediplomeerde trainer voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies.

De YMR TRAINER biedt jou:
Δ Verschillende afstanden (5, 10, 15 en 21KM)
Δ Trainingsprogramma’s van 50 en 100 dagen
Δ Verantwoorde opbouw van je trainingen
Δ Gevarieerde workouts incl. uitleg aan de hand van 3D animaties
Δ Challenges om het maximale uit jou te halen
Δ Tips & Tricks
Δ YMR Music
Δ Korting op je startbewijs en kleding
Δ Persoonlijk en deskundig advies van de YMR TRAINER

 

STAP 1: DOWNLOAD DE YMR TRAINER APP

   

 

STAP 2: VRAAG DE ACTIVATIELINK AAN EN KRIJG TOEGANG TOT DE APP

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×