OBSTACLE RUN

Op 28 augustus 2022 gaat de allereerste editie van de spectaculaire YU MAN RACE van start! Dé Next-Level versie van de StrongMan- en StrongSisterRun: de bekende obstacle runs in Hellendoorn. Het verschil? De Strong Sisters met ballen worden niet gescheiden van de Strong Men met baarden. De YU MAN RACE is er voor iedereen, want iedereen heeft YU MAN guts!

De YU MAN RACE is een spectaculaire race voor alle niveaus! Beginners or winners, for gold or for fun, individuals or teams. Je kiest zelf jouw afstand (5, 10, 15 of 21 km) en beleeft de 4 verschillende elementen; MODDER, WATER, LUCHT EN VUUR op maar liefst 4 verschillende terreinen!

Wil jij een moddervette en sportieve uitdaging voor het nieuwe jaar? Wij dagen jou en je vrienden uit om mee te doen aan de YU MAN RACE OBSTACLE RUN. Dé vernieuwde obstacle run op 28 augustus 2022 in Hellendoorn! Deze wil je niet missen!

OBSTACLE RUN
Erben

Erben

45 jaar

"21 KM rennen over de Sallandse Heuvelrug met 46 hindernissen en van iedere meter genieten! Misschien ben ik te oud voor het Avonturenpark, maar nooit te oud voor de YU MAN RACE!"
 • 1

  OBSTACLE RUN

  Moeilijkheidsgraad:

 • 2

  OBSTACLE RUN

  Moeilijkheidsgraad:

 • 3

  OBSTACLE RUN

  Moeilijkheidsgraad:

 • 4

  OBSTACLE RUN

  Moeilijkheidsgraad:

 • 5

  OBSTACLE RUN

  Moeilijkheidsgraad:

 • 6

  OBSTACLE RUN

  Moeilijkheidsgraad:

 • 7

  OBSTACLE RUN

  Moeilijkheidsgraad:

 • 8

  OBSTACLE RUN

  Moeilijkheidsgraad:

Tijdens de YU MAN RACE OBSTACLE RUN loop je dwars door Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en ervaar je de 4 Elements of Life; EARTH, WATER, AIR AND FIRE!

We dagen jou uit om mee te doen aan de spectaculairste obstacle run van Nederland! Kies zelf de afstand die bij jou past:

OBSTACLE RUN 5KM
De 5KM is een echte ‘fun run’ en biedt jou de kans om kennis te maken met de populaire obstacle runs. Deze afstand is erg goed te doen en staat geheel in teken van plezier maken!
Starttijd: 13.30 uur*.

OBSTACLE RUN 10KM
De 10KM variant biedt meer uitdaging en daarom erg geschikt voor deelnemers die al eerder een 5 of 7KM obstacle run hebben gelopen.
Starttijd: 09.30 uur*. 

OBSTACLE RUN 15KM
Zet je graag een stapje extra? Ga dan voor de uitdagende 15KM!
Starttijd: 10.30 uur*.

OBSTACLE RUN 21KM
Dit is de afstand waar het ooit allemaal mee begon: THE ORIGINAL! De maximale afstand voor een obstacle run en geschikt voor mannen en vrouwen. Ga voor het maximale en onthoud: “Pain is temporary, pride is forever!”
Starttijd: 12.30 uur*. Durf jij het aan?

*Starttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

 

Het unieke parcours loopt dwars door de bosrijke omgeving van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dit maakt de YU MAN RACE OBSTACLE RUN dé mooiste van Nederland. Doe mee aan de OBSTACLE RUN als individu of als team en man, vrouw, jong of oud, iedereen is gelijk! Ons doel is om op alle niveaus een sportieve uitdaging te bieden.

Zodra het parcours bekend is, plaatsen we deze hier. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

Wat krijg je:

STARTBEWIJS (5, 10, 15 OF 21KM)
YMR EVENT APP
TRAININGSSCHEMA VOOR 50 EN 100 DAGEN
GARDEROBE (GEBRUIK OP EIGEN RISICO)
YMR TRAINER APP
KLEEDKAMER EN TOILETTEN
LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
WARME DOUCHE
FINISHER MEDAILLE
ACTIEFOTO’S
SPORTDRANK, WATER EN FRUIT
TIPS EN ADVIEZEN
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×