NEWS

YU MAN RACE VERPLAATST NAAR 2021

Door de uitbraak van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen, hebben wij noodgedwongen al onze events in 2020 moeten verplaatsen naar 2021. 

In goed overleg met de Veiligheidsregio Twente en de Gemeente Hellendoorn hebben wij er alles aan gedaan om de events alsnog op een verantwoorde wijze door te laten gaan. Helaas bleken de events in aangepaste vorm, uiteindelijk geen verantwoorde keuze. Een event als YU MAN RACE brengt duizenden mensen bij elkaar. Van deelnemers, crew, vrijwilligers, tot een groot publiek. De gezondheid van alle betrokkenen staat voorop, iets dat wij in deze tijd niet kunnen waarborgen. Een lastige beslissing, maar wel de enige juiste.

De YU MAN RACE (Kids) Obstacle Run, de Throwdown en de Half Marathon zijn allemaal verplaatst naar 2021. Samen met jullie maken wij er in 2021 een nog groter spektakel van!

Een startbewijs gekocht voor één van onze events in 2020? Jouw ticket blijft uiteraard geldig voor de editie van 2021! Bij de uitgifte van je startpakket, ontvang je daarnaast 2 vouchers voor gratis finisher drankjes, in te wisselen bij één van onze barren op het sensationele Start/Finish terrein!

Wij kijken er naar uit om jullie allemaal gezond aan de start van de RACE te zien. Bereid je goed voor, zodat je optimaal in shape bent! Wij begeleiden je voor- en tijdens de race. Download nu onze YU MAN RACE trainingsapp of ontvang deskundig advies van onze eigen YMR Trainer via trainer@yumanrace.com. Daarnaast organiseren wij diverse voorbereidingstrainingen, waar een team van ervaren trainers op het gebied van survival-, obstakel- (OCR) en hardlopen met jou de uitdaging aangaat!

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf goed op de hoogte van de de laatste ontwikkelingen. Vragen? Lees onze FAQ’s of mail naar info@yumanrace.com!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×