Schrijf je nu in

KIDS OBSTACLE RUN

Op zaterdag 3 september 2022 klinkt het startschot van de eerste YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN! Dit moddervette event vol uitdagende obstakels vindt plaats in Nijverdal (Gemeente Hellendoorn) en staat garant voor veel modder en FUN.

De KIDS OBSTACLE RUN wordt gehouden in twee verschillende afstanden: 1.5KM en 3KM. Na een gezamenlijke warming-up begint de race vol toffe obstakels en grote modderbaden. De run staat in het teken van plezier hebben, samen met vriendjes en vriendinnetjes, ouders en/of begeleiders. Een groot feest voor ieder kind die avontuurlijk ingesteld is!

Ben je in de leeftijd van 4-14 jaar, sportief, niet bang om vies te worden en een echte doorzetter? Dan is deze run echt iets voor jou! Bij inschrijving ontvang je een te gek YU MAN shirt en bij de finish word je opgewacht met een medaille.

We hopen jou op 3 september 2022 aan de start te zien!

KIDS OBSTACLE RUN
Sophie

Sophie

7 jaar

Heb erg veel zin om samen met mijn moeder door de grote schuimbakken en modderpoelen te gaan rennen en kruipen!!
 • 1

  Bolk Hay Step

  Moeilijkheidsgraad:

  .

 • 2

  Find the needle ;-)

  Moeilijkheidsgraad:

  .

 • 3

  Water and mud!

  Moeilijkheidsgraad:

  .

 • 4

  Mouthfull of Mud

  Moeilijkheidsgraad:

  .

 • 5

  Fluffy Foam

  Moeilijkheidsgraad:

  The Fluffy Foam Party! Eén van de leukste obstakels in de run! Gaan jullie voor de "Fun and play with the foam"? Of ga je voor de snelste tijd en sprint je er door heen?

Kies je voor het 1.5KM parcours (4-8 jaar), dan doe je mee voor de FUN! Ouders mogen gratis meedoen en voor hen is opgeven niet nodig. Wanneer je kiest voor het 3KM parcours (9-14 jaar), dan ga je voor de snelste tijd en kan je zelfs een podiumplek verdienen! Bij deze afstand is het niet toegestaan een ouder/begeleider over het parcours mee te laten rennen.

 

Starttijden*:
1.5KM   12.00 uur
3KM      13.00 uur

*onder voorbehoud

         

 

         

Hiernaast staat een plattegrond van het 1.5KM parcours. Dit parcours is gericht op allerlei leuke fun obstakels. Binnenkort maken we hier ook het 3KM parcours bekend! In dit parcours zullen wat moeilijkere obstakels zitten voor de wat oudere kids!! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen over de KIDS OBSTACLE RUN.

Wat krijg je:

STARTBEWIJS (1.5 OF 3 KM)
GARDEROBE
WATER
ACTIEFOTO'S
FINISHER SHIRT
FINISHER MEDAILLE
KLEEDKAMER & TOILETTEN
TIPS & ADVIEZEN

Optioneel:

P-TICKET
MEDAILLE GRAVEREN

Welke afstand past bij jou?

KIDS OBSTACLE RUN 1.5KM
Deze obstacle run voor de allerkleinsten is een echte FUN-race. Er wordt niet gewerkt met een tijdregistratie en ouders lopen gratis mee (opgeven voor ouders is niet nodig). Je kunt meedoen vanaf 4 jaar en de maximale leeftijd voor deze afstand is 8 jaar.

KIDS OBSTACLE RUN 3KM
Deze obstacle run heeft een wat fanatieker karakter en is daarom geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Naast het FUN element strijd je individueel voor de snelste tijd, die wij meten met een tijdregistratie. Loop jij de snelste tijd en verover je een plekje op het podium?

Let op:
Bij de KIDS OBSTACLE RUN van 3KM is het niet toegestaan een ouder/begeleider over het parcours mee te laten rennen. Het hebben van een zwemdiploma is vanwege de aanwezige waterelementen verplicht.

YU MAN RACE SCHOOL TOUR

Op 3 september 2022 organiseert de YU MAN RACE de eerste editie van de KIDS OBSTACLE RUN. Om kinderen kennis te laten maken met deze leuke en uitdagende sport gaan we langs verschillende basisscholen in Nederland met de YU MAN RACE SCHOOL TOUR. Het doel van deze SCHOOL TOUR is om kinderen tussen 4 – 12 jaar op een laagdrempelige manier een voorproefje te geven van deze toffe sport.

Ieder deelnemend kind krijgt een eigen YU MAN RACE diploma met zijn of haar naam. Daarnaast geven we aan de snelste jongen en het snelste meisje van de bovenbouw een WILDCARD voor de RACE op 3 september 2022.

Lijkt het je leuk dat wij ook naar jullie basisschool komen? Stuur dan een mail naar info@yumanrace.com

SEE YU!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×