IN-YU MAN

YESSSSS, hoe tof is dit?!?!? Op zaterdag 15 oktober 2022 organiseren we iets nieuws: IN-YU MAN!! Dit doen we samen met dé Tom Hallink, finalist van Kamp van Koningsbrugge. Op zowel fysiek als mentaal vlak wordt dit het meest uitdagende event én wedstrijd in één!! Durf jij deze unieke ervaring aan met jezelf én max. 200 andere mannen en vrouwen die tot het gaatje en net erover gaan? Lees dan snel verder:

De dag begint met een 'harde' warming-up, onder leiding van ervaren (oud)militairen! Vervolgens wordt de groep verdeeld in subgroepen van max. 50 personen. Allen worden maar liefst 6-uur lang onderheven aan XTREME challenges!!! Benieuwd welke? Houd onze socials in de gaten!

WIE HAALT DE FINISH?
Samen met je groep voltooi je, onder leiding van de (oud)militairen, verschillende fysieke en mentale XTREME uitdagingen. Wanneer je na de 6-uur durende challenges het einde haalt, ben je gekwalificeerd voor de wedstrijd. Deze wedstrijd vindt direct na de kwalificatie plaats én bepaald vervolgens wie de winnaar is van IN-YU MAN 2022!!

Zaterdag 15 oktober 2022, Het Lageveld Wierden
SEE YU THERE!

IN-YU MAN
Tom Hallink

Tom Hallink

28 jaar

"Ik gun iedereen deze gave uitdaging! Waarbij je fysiek en mentaal tot het uiterste moet gaan!"

Een mega uitdagende wedstrijd, waarbij het uiterste van YU wordt gevraagd. Een strijd die IN-YUMAN is! Door middel van verschillende militaire challenges wordt je uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen getest én op de proef gesteld. Zowel fysiek als mentaal gaan we op zoek naar de sterkste en snelste YU MAN. De verschillende onderdelen zijn afwisselend van snelheid, kracht en techniek. Op ieder onderdeel zal je tot het uiterste worden uitgedaagd!

Wie lukt het om zich na de 6-uur durende militaire challenges te kwalificeren voor de finale wedstrijd?!

Wil jij jezelf maximaal uitdagen? Geef je dan op voor dit fysieke én mentaal zware event van 2022!! Dit kan vanaf 21 april 2022 om 20.35 uur hier op de site! Wees er snel bij, want er kunnen ‘slechts’ 200 deelnemers meedoen.

 

 

Wat krijg je:

STARTBEWIJS
GARDEROBE (GEBRUIK OP EIGEN RISICO)
YMR EVENT APP
ACTIEFOTO'S
SPORTDRANK, WATER & FRUIT
FINISHER MEDAILLE
KLEEDKAMER & TOILETTEN
WARME DOUCHE
TIPS & ADVIEZEN
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×