Informatie

*CORONA UPDATE* Wat een spannende en bizarre tijden!! Zo hadden wij de start van de YU MAN RACE niet verwacht.. Voor alles en iedereen wordt maar weer eens duidelijk hoe belangrijk het is dat we gezond zijn en vrij kunnen/mogen bewegen.

Er werd bekend gemaakt dat alle events tot 1 september geen doorgang kunnen vinden. Deze uitkomst is enerzijds heel teleurstellend, aangezien daardoor de YU MAN RACE Throwdown op 27 juni in het FBK stadion komend jaar niet door kan gaan. Anderzijds was er ook opluchting, omdat hierdoor de overige 3 events gepland op zaterdag 5 en zondag 6 september wel door kunnen gaan! Natuurlijk houden we de berichtgeving en maatregelen van de overheid en RIVM nauwlettend in de gaten en zoeken we naar de beste oplossingen voor onze events.

De gezondheid van deelnemers, crew, vrijwilligers, partners en publiek staat natuurlijk voorop. We zullen de events alleen organiseren wanneer het voor iedereen verantwoord is. De mogelijkheden zijn er (gelukkig!!). Hoe mooi zou het zijn als we op 5 en 6 september de eerste Obstacle Run, Kids Obstacle Run en Half Marathon van 2020 mogen organiseren!?!

Wij blijven positief en gaan door met alle voorbereidingen, zodat (wanneer de situatie het toelaat!!) we op 5 en 6 september weer een ontzettend tof event neer kunnen zetten!! Wellicht met restricties, maar ongetwijfeld met een prachtig parcours en uitdagende obstacles in de mooie omgeving van Hellendoorn!!

Namens de voltallige Crew van YU MAN take care en stay safe! En hopelijk tot ziens op zaterdag 5 en zondag 6 september

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×