Half Marathon
21KM

NIEUW! De zwaarste halve marathon van Nederland komt naar Hellendoorn op zaterdag 5 september 2020! Kies jij voor de 21KM, schrijf je dan hier in.

We dagen je uit om als loper te laten zien wat je kunt, want dit parcours is zwaar. Het parcours is jouw uitdaging, samen met de variatie van verharde wegen, bos en hoogtemeters, deze race biedt het namelijk allemaal! Of je nou loopt op de weg, het bos, trailt of crosst.

Zoek je nog meer uitdaging? Combineer dan de Half Marathon met de Obstaclerun op zondag en wordt ''IN YU MAN''!

Deze race start om 11.00 uur. Doe jij ook mee?

Schrijf je in
Half Marathon

Ben jij een echte hardloper en zoek je een nieuwe uitdaging, namelijk: de zwaarste (halve) marathon van Nederland? Doe dan mee op 5 september aan de YU MAN RACE HALF MARATHON. Als echte trailrunner, crosser en liefhebber van hardlopen kies jij voor het 21KM parcours.

Dit parcours heeft verschillende ondergronden en je loopt in en rondom de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Het parcours is wereldwijd bekend van voormalig Strongmanrun, een zwaar maar zeker haalbaar parcours met veel verschillende hoogtemeters.

Een NEXT-LEVEL event in Hellendoorn en volledig nieuw in Nederland. Wanneer lopen een echte passie is, je al enkele runs hebt gelopen of nog geen enkele, dan is deelname aan deze race een perfecte kans om jezelf als runner maximaal uit te dagen. Durf jij het aan?

Wat krijg je:

STARTBEWIJS 21 KM
YMR TRAINER APP
TRAININGSSCHEMA VOOR 50 EN 100 DAGEN
GARDEROBE
YMR EVENT APP
LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
ACTIE FOTO IN APP
SPORTDRANK, WATER EN FRUIT
FINISHER MEDAILLE
KLEEDKAMER EN TOILETTEN
WARME DOUCHE
TIPS EN ADVIEZEN

optioneel:

ORIGINAL YMR FINISHER SHIRT
P-TICKETS
MEDAILLE GRAVEREN
YMR TRAININGEN

Schrijf je in
Half Marathon

Jouw grootste obstacle is het parcours. Wij garanderen dat dit parcours de zwaarste van Nederland is. Zowel de 10KM als de 21KM wordt een pittige en zware uitdaging! Het parcours loopt door de bossen van Hellendoorn met daarin veel variatie in hoogtemeters en ondergronden. Of je nu trailt, loopt of crosst, deze race moet je geprobeerd hebben!

Binnenkort maken we hier het parcours bekend. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates

Schrijf je in

YU MAN!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×