Trailrun
10KM

NIEUW! De zwaarste halve marathon van Nederland komt naar Hellendoorn op zaterdag 5 september 2020! Kies jij voor de 10KM, schrijf je dan hier in.

We dagen je uit om als loper te laten zien wat je kunt, want dit parcours is zwaar. Het parcours is jouw uitdaging, samen met de variatie van verharde wegen, bos en hoogtemeters, deze race biedt het namelijk allemaal! Of je nou loopt op de weg, het bos, trailt of crosst.

Deze race start om 11.00 uur. Doe jij ook mee?

Schrijf je in
Trailrun

Ben jij een echte hardloper en zoek je een nieuwe uitdaging, namelijk: de zwaarste marathon van Nederland? Doe dan mee op 5 september aan de YU MAN RACE HALF MARATHON. Als echte trailrunner, crosser en liefhebber van hardlopen kies jij voor het 10KM parcours. Dit parcours heeft verschillende ondergronden en je loopt in en rondom de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Het parcours is wereldwijd bekend van voormalig Strongmanrun, een zwaar maar zeker haalbaar parcours! Met veel uitdagingen. De deelnemers gaan niet over de obstacles, maar eromheen! Een NEXT-LEVEL event in Hellendoorn en volledig nieuw in Nederland. Wanneer lopen een echte passie is, je al enkele runs hebt gelopen of nog geen enkele, dan is deelname aan deze race een perfecte kans om jezelf als runner maximaal uit te dagen. Durf jij het aan?

Wat krijg je:

STARTBEWIJS 10 KM
YMR TRAINER APP
TRAININGSSCHEMA VOOR 50 EN 100 DAGEN
GARDEROBE
YMR EVENT APP
LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
ACTIEFOTO IN APP
SPORTDRANK, WATER EN FRUIT
FINISHER MEDAILLE
KLEEDKAMER EN TOILETTEN
WARME DOUCHE
TIPS EN ADVIEZEN

optioneel:

ORIGINAL YMR FINISHER SHIRT
P-TICKET
MEDAILLE GRAVEREN
YMR TRAININGEN

Schrijf je in
Trailrun

Het parcours van deze 10 gave kilometers maken we in het voorjaar bekend.

Volg de Facebookpagina van de YU MAN RACE en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over de HALF MARATHON!

Schrijf je in

YU MAN!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×