Half Marathon

Een groot liefhebber van hardlopen en trailruns, maar minder gecharmeerd van de obstakels zoals bij een Obstacle Run? Op 27 augustus 2022 organiseren wij een uniek hardloopevent: de YU MAN RACE HALF MARATHON. Een Next-Level event dat nog niet eerder in Nederland is georganiseerd!

De YMR HALF MARATHON is er speciaal voor de ervaren loper, die op zoek is naar een echte uitdaging. Tijdens deze mooiste en tevens zwaarste trailrun van Nederland, beleef je een unieke ervaring rondom Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Deze ‘speeltuin van Overijssel’ behoort tot één van Nederlands mooiste hardlooplocaties. De mogelijkheden van het terrein worden optimaal ingezet, zonder aangebrachte hindernissen zoals bij een Obstacle Run. Dat maakt het parcours van de YMR HALF MARATHON een grote uitdaging!

De YMR HALF MARATHON is er in twee verschillende varianten. Kies je voor de 10 of 21 KM?! IT’S UP TO YU!

Half Marathon
Bertus

Bertus

68 jaar

YU MAN RACE HALF MARATHON, tougher than the rest! On your Bucketlist for 2022!

We zijn als organisatie trots dat we rondom de Sallandse Heuvelrug een mooi en uitdagende route voor jullie mogen uitzetten. Het afwisselende parcours loopt over een variatie aan ondergronden: prachtige trails en zandpaden. Vergeet vooral de uitdagende hoogtemeters niet. Deze race biedt het allemaal!

Houd er rekening mee dat het parcours uitdagend, zwaar maar prachtig is. Volg ons via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen! 

 

 

Starttijden*:
10KM   10.30 uur
21KM     9.00 uur

*onder voorbehoud

Hiernaast staat het 10KM parcours gepresenteerd een uitdagend en mooi parcours voor de echte hardloop en trail liefhebbers. Binnenkort maken we hier ook het 21KM parcours bekend! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen over de HALF MARATHON

Wat krijg je:

STARTBEWIJS (10 OF 21KM)
YMR TRAINER APP
TRAININGSSCHEMA VOOR 50 EN 100 DAGEN
GARDEROBE
YMR EVENT APP
LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
ACTIEFOTO IN APP
SPORTDRANK, WATER EN FRUIT
FINISHER MEDAILLE
KLEEDKAMER EN TOILETTEN
WARME DOUCHE
TIPS EN ADVIEZEN
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×