Half Marathon

Houd je van hardlopen door de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug, maar niet van de obstacles dan organiseren we komend jaar op 5 september een Half Marathon. De mooiste en zwaarste van Nederland, dat kunnen we jou garanderen. Kies uit de afstanden: 10KM of 21KM.

NIEUW: De YU MAN RACE Half Marathon is voor de ervaren lopers, die een keer wat anders willen en op zoek zijn naar een echte uitdaging. Reken er op dat het een zwaar parcours is! Ben je goed gezond en heb je een goede conditie, ga dan voor de zwaarste 21KM. Ook de 10KM is een stevige uitdaging. Inhoudelijk iets minder zwaar, maar ook hier zijn de eerste 5 kilometers erg pittig! Beide parcoursen lopen door de prachtige bossen van Hellendoorn; ook wel 'de speeltuin’ van Overijssel genoemd. Een team van professionals heeft een zeer gevarieerd en vooral uitdagend parcours samengesteld. Dit parcours leidt je over verharde wegen, door prachtige bossen en heeft uitdagende hoogtemeters. Durf jij het aan?

De Sallandse Heuvelrug behoort tot een van Nederlands mooiste hardloop gebieden. We zijn dan ook erg trots dat we hier een mooi en uitdagend parcours voor jullie hebben mogen samenstellen.

Schrijf je in
Half Marathon
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×