YU MAN BUSINESS RACE
HALF MARATHON

NIEUW: De YU MAN RACE HALF MARATHON is voor de ervaren lopers, die een keer wat anders willen en op zoek zijn naar een echte uitdaging. Reken er op dat het een zwaar parcours is! Ben je goed gezond en heb je een goede conditie, ga dan voor de zwaarste 21KM.

Ook de 10KM is een stevige uitdaging. Inhoudelijk iets minder zwaar, maar ook hier zijn de eerste 5 kilometers erg pittig! Beide parcoursen lopen door de prachtige bossen van Hellendoorn; ook wel 'de speeltuin’ van Overijssel genoemd.

Een team van professionals heeft een zeer gevarieerd en vooral uitdagend parcours samengesteld. Dit parcours leidt je over verharde wegen, door prachtige bossen en heeft uitdagende hoogtemeters. Durf jij het aan?

Schrijf je in
YU MAN BUSINESS RACE

Wat krijg je:

TOEGANG VIP AREA VOOR EN NA DE RACE
STARTBEWIJS BEDRIJVEN HALF MARATHON
VIP PARKING
ONTVANGST MET KOFFIE/THEE
EIGEN GARDEROBE
TEAMFOTO'S
GEHELE DAG ETEN EN DRINKEN
KLEEDRUIMTE MET WARME DOUCHE'S EN SANITAIR
YMR FINISHER SHIRT
YMR FINISHER MEDAILLE
AFSLUITENDE BBQ

Schrijf je in
YU MAN BUSINESS RACE

Jouw grootste obstacle is het parcours. Wij garanderen dat dit parcours de zwaarste van Nederland is. Zowel de 10KM als de 21KM wordt een pittige en zware uitdaging! Het parcours loopt door de bossen van Hellendoorn met daarin veel variatie in hoogtemeters en ondergronden. Of je nu trailt, loopt of crosst, deze race moet je geprobeerd hebben!

Binnenkort maken we hier het parcours bekend. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

Schrijf je in

YU MAN!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×