BUSINESS RACE

Op zoek naar een uitdagende manier van teambuilding? Doe dan samen met je collega's mee aan de business race van de YU MAN RACE. Een ervaring om nooit te vergeten! Stel een team samen en geef je op voor de Obstaclerun of de Half Marathon.

Een collega die je net het laatste zetje geeft over die net te hoge muur. Een duwtje in de rug geeft wanneer je tot je middel in de modder staat. Samen trainen, elkaar over obstakels helpen en tot het uiterste gaan zal de (werk)sfeer zeker verhogen! Daarnaast zorgt een sportief doel voor fitte en energieke medewerkers. Collega’s die niet meelopen zijn je grootste fans langs het parcours en sluiten later aan in de VIP voor een lekker hapje en drankje. Voor de echte fanatiekelingen op de werkvloer ga je de strijd aan met andere bedrijven. En wie weet staan jullie in de top 3 van de business race 2020.

Het YU MAN RACE business pakket is voor bedrijven, die samen met medewerkers/relaties willen trainen naar een mooi doel. Geniet van een gezellige en sportieve dag met toegang tot de VIP met eten en drinken voor en na de race, een startbewijs, team foto's, een Finisher shirt, medaille, deelname aan één van de voorbereidingstrainingen en nog veel meer! Geef je team van minimaal 5 personen zo snel mogelijk op, want vol=vol.

Neem voor verdere vragen contact op via info@yumanrace.com

Schrijf je in
BUSINESS RACE
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×