BUSINESS RACE

Weer eens écht iets gaafs doen met collega’s? Samen een toffe en sportieve uitdaging aangaan waarbij jullie veel plezier beleven, maar waarbij ook gewerkt wordt aan teambuilding? Schrijf je dan samen met jouw collega’s en/of relaties in voor de YU MAN RACE BUSINESS RACE; De moddervetste uitdaging en een echt NEXT-LEVEL teambuilding activiteit. Ga de strijd aan met ruim honderd andere teams tijdens de YU MAN RACE THROWDOWN, OBSTACLE RUN, of HALF MARATHON. Wie weet wordt jouw bedrijf wel de fitste en snelste!

Maar of jullie nu gaan voor de snelste tijd, of de tijd van jullie leven, de YU MAN RACE biedt voor iedereen een passende sportieve uitdaging; voor jong en oud, beginner or winner, for gold or for fun! De BUSINESS RACE is dé ultieme vorm van teambuilding en een ervaring waar je als team nog lang met een grote grijns over napraat bij de koffie!

Met het YU MAN RACE BUSINESS PAKKET geniet jij met jouw collega’s van een gezellige en sportieve dag, met toegang tot de VIP, eten en drinken voor en na de race, team foto’s, een Finisher shirt en een felbegeerde medaille. En, om jullie helemaal klaar te stomen voor de race, kunnen jullie voorafgaand aan het event meedoen aan één van de voorbereidingstrainingen.

Is jouw team klaar om deze sportieve uitdaging aan te gaan? Geef dan snel je team op want vol=vol. Vragen? Neem contact op via business@yumanrace.com

BUSINESS RACE
Odin Groep

Odin Groep

Dit wordt hun 4e jaar

"Wij hechten veel belang aan teambuilding en de YU MAN RACE is bij uitstek hét event waarbij onze collega's tot het uiterste moeten gaan. Elkaar motiveren, helpen en gezamenlijk het uiteindelijke doel van de finish behalen geeft een enorme kick.""


VITALITEIT, VERBINDING & TEAMWORK!

In deze tijd van veel thuiswerken en vele video meetings, is het verbinden met collega’s en het boosten van de teambuilding belangrijker dan ooit tevoren. Hoe leuk is het om samen met je collega’s toe te werken naar een sportief doel? En daarmee gelijk te werken aan de verbinding binnen je team en het bevorderen van je fitheid en een gezondere levensstijl? Moedig je collega’s aan in de voorbereiding naar de race en daag elkaar uit om maximaal te trainen! Je wilt immers samen, als team, fit en enthousiast aan de start verschijnen. Door het gezamenlijke karakter is het gemakkelijker om het sporten vol te houden! Dus kom van die werkbank af, stel jullie sportieve doel, en ga live dit gezamenlijke avontuur aan met jullie team! Met als climax; samen het uitdagende parcours aangaan van de spectaculaire YU MAN RACE, zonder of met obstakels, op 27 en 28 augustus 2022.

Tijdens de YU MAN RACE EVENTS overwin je de 4 Elements of Life;

MUD, WATER, AIR and FIRE!

We dagen jou uit om mee te doen aan de spectaculairste Business Race van Nederland! Kies zelf het event wat bij jullie past ⇒

27.08.2022 HALF MARATHON, EVENEMENTENWEIDE, HELLENDOORN
Het unieke parcours loopt dwars door de bosrijke omgeving van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dit maakt de YU MAN RACE HALF MARATHON dé mooiste halve marathon van Nederland. Man of vrouw, jong of oud, deze uitdaging is geschikt voor íedereen! Ons doel is om op alle niveaus een sportieve uitdaging te bieden. We hebben een uitdagend parcours van 10KM en 21KM voor jullie uitgezet, met vele hoogtemeters en een variatie aan ondergronden. Deze combinatie van Cross, Trail en Running en de vele hoogtemeters is uniek. Durven jullie deze uitdaging aan?

28.08.2022 OBSTACLE RUN, EVENEMENTENWEIDE, HELLENDOORN
De YU MAN RACE OBSTACLE RUN is dé Next-Level variant van de StrongmanRun en StrongSisterRun. Deze obstacle run is een unieke combinatie van het gevarieerde en uitdagende parcours door een van de mooiste hardloopgebieden van Nederland. Naast de vele natuurlijke obstakels van de Diepe Zandkuil en het Stut tot de Regge moet je de 4 elementen van de natuur overwinnen; MUD, WATER, AIR and FIRE. Gaan jullie voor de 5KM, 10KM, 15KM of 21KM? Remember: “Pain is temporary, pride is forever!”

02.07.2022 THROWDOWN, FBK STADION, HENGELO
Een uniek sport event in het iconische FBK Stadion, de YU MAN RACE THROWDOWN is een combinatie van Obstacle Running en workouts uit de sportschool, gym of CrossFit box. Daag je collega’s uit voor deze extreme maar toffe uitdaging. Ga je voor de 1.6KM, 3.2KM of 4.8KM? SEE YU in Hengelo!

MODDIT VIP AREA

Om het event helemaal compleet te maken worden jullie als deelnemers van de BUSINESS RACE zowel voor als na de race in de watten gelegd in de MODDIT VIP AREA. Na een massage en een vers bereide kop koffie door één van de barista’s, ben jij optimaal voorbereid op de race. Na afloop kun je een warme douche nemen en, onder het genot van een hapje en drankje, herstellen en nagenieten van de race.

Binnenkort maken wij hier de verschillende parcoursen bekend. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

Wat krijg je:

VIP STARTBEWIJS (5, 10, 15 OF 21KM)
YMR EVENT APP
TRAININGSSCHEMA VOOR 50 EN 100 DAGEN
VIP GARDEROBE (GEBRUIK OP EIGEN RISICO)
YMR TRAINER APP
KLEEDKAMER EN TOILETTEN
LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
WARME DOUCHE
FINISHER MEDAILLE
ACTIEFOTO’S
SPORTDRANK, WATER EN FRUIT
TIPS EN ADVIEZEN
ORIGINAL YMR FINISHER SHIRT
P-TICKET
YMR TRAINING IN 2021
ETEN EN DRINKEN
TOEGANG MODDIT VIP AREA
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×