BECOME YU MAN

_______________________________

Informatie derde BECOME YU MAN training

Zondag 22 augustus
Locatie: Wilgenweard, Sportlaan 6 Nijverdal
Inloop: 9:30 – 10:00 uur
Einde: 11:30 uur

_______________________________

 

YU MAN RACE STOOMT 50 DEELNEMERS KLAAR VOOR HUN EIGEN YU MAN RACE DOEL!

Wil jij je goed voorbereiden op de YU MAN RACE 2021? Zie je er tegenop om alleen te gaan trainen of weet je niet waar je moet beginnen? Wij gaan je helpen om jouw sportieve doel te bereiken!  

Met een team van professionele trainers gaan we 50 mannen/vrouwen begeleiden bij het behalen van zijn of haar YU MAN RACE doel! Het trainingsprogramma bevat drie gezamenlijke trainingen op een nu nog geheime locatie. Tijdens deze trainingen word je klaargestoomd voor de YU MAN RACE; je traint dus de verschillende facetten van een OBSTACLE RUN i.c.m. hardlopen. De professionele trainers kunnen jou adviseren over welke afstand het beste bij jou past, 5KM, 10KM, 15KM of 21KM. En dan word jij klaargestoomd voor jouw persoonlijke afstand, zodat jij goed voorbereid aan de start zult staan!

WANT TO BECOME YU MAN? Train mee met het programma en krijg:

– De allernieuwste trail hardloopschoenen van SAUCONY;
– YU MAN RACE/ SAUCONY Bandana;
– Passessie en gezamenlijke training op zondag 27 juni;
– 2 gezamenlijke trainingen op 3 verschillende niveaus op zondag 25 juli en zondag 22 augustus;
– 50 dagen trainingsprogramma;
– 25% korting op je inschrijving voor de YU MAN RACE OBSTACLE RUN;
– Waardevolle adviezen en 24/7 contact met professionele trainers.

Dit unieke pakket kost normaal gesproken € 249,-. Deze kosten worden voor een groot deel door de partners van het programma gedragen. Omdat wij serieuze en gemotiveerde deelnemers zoeken vragen wij een eigen bijdrage van € 89,- p.p. What are you waiting for?!?

KLAARSTOMEN VOOR DE YU MAN RACE OBSTACLE RUN
Met het BECOME YU MAN programma train jij samen met 49 anderen in de voorbereiding naar de YU MAN RACE OBSTACLE RUN, dé moddervette en uitdagende RACE op zondag 5 september 2021 in Hellendoorn! Tijdens de gezamenlijke trainingen ligt dan ook de focus op het trainen van de verschillende facetten van een OBSTACLE RUN i.c.m. hardlopen. Een startbewijs voor de OBSTACLE RUN is niet inbegrepen, maar alle deelnemers van het trainingsprogramma krijgen 25% korting op hun inschrijving voor de YMR OBSTACLE RUN. Tijdens de eerste training wordt gekeken op welk niveau je zit en word je door professionele trainers geadviseerd over welk doel (5KM, 10KM, 15KM of 21KM) het best bij jou past. We raden je aan om nog even te wachten met de inschrijving voor de OBSTACLE RUN tot je weet voor welke persoonlijke afstand jij gaat trainen, en je de kortingscode ontvangen hebt. Alle deelnemers van het BECOME YU MAN programma zijn sowieso verzekerd van een plekje bij de OBSTACLE RUN!

INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Check hier de video van het programma van een eerder jaar! 

 

Bekijk ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×